Marketing, SEO & SEA

Rendement creeëren uit uw online communicatie

Online vindbaar worden, hoe doe je dat?


Elke website die wij leveren zijn standaard zoekmachinevriendelijk. Echter is daar buitenom nog veel meer te bereiken als het gaat om de vindbaarheid van uw website op het internet. Zo kunnen wij u helpen bepaalde producten of diensten beter vindbaar te maken, of kunnen we door middel van marketing en SEA uw website extra in de schijnwerpers zetten. Immers wordt je niet alleen goed vindbaar door een zoekmachine, maar ook door reclame of social media. Wij helpen u graag hierin te groeien.


 

Marketing


Een social media campagne, een reclamebanner op een website en ga zo maar door. Er zijn enorm veel mogelijkheden om uw product of dienst in de schijnwerpers te zetten. Hoe gaat u dit doen? Waar ziet uw doelgroep deze advertenties? En hoe zorg je voor een interactie tussen uw bedrijf en uw doelgroep? Voor al deze punten - en uiteraard veel meer - kunt u bij ons terecht. Door goed onderzoek en jarenlange ervaring weten wat wél werkt, en wat een absolute 'not done' is. Een goede strategie en een goede samenwerking maken we van uw campagne een succes!

 

SEO


SEO (Search Engine Optimization) is simpelweg het optimaliseren van uw website op zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Door onder andere een goede websitestructuur, metagegevens en teksten zorgen we ervoor dat uw website de zoekwoorden bevat waarop uw doelgroep uw bedrijf kan vinden. 

Zoekwoordanalyses
We richten ons op de zoekwoorden die uw doelgroep gebruikt om andere bedrijven in uw branche te vinden, hoe uw concurrenten gezocht worden, en hoe we hierop kunnen inhaken. Zo weten we exact op welke zoekwoorden we ons moeten richten.

Nulmeting
Door een nulmeting weten we exact hoe de website er nu voor staat. We berekenen de huidige waarde van de website, bekijken hoe deze scoort op de zoekwoorden, hoeveel backlinks er zijn en wat de waarde hiervan is enzovoorts.

Teksten
Uiteraard moeten uw teksten de zoekwoorden bevatten waarop u gevonden wil worden. Maar het uiteindelijke doel is dat uw bezoeker de tekst ook leest. Hoe houdt u dit interessant voor uw lezer? Met ervaren copywriters zorgen we ervoor dat uw teksten "lekker" zijn én uw zoekwoorden bevatten.

Technische structuur & ontwerp
De structuur, laadtijd en mobiele vriendelijkheid van uw website hebben enorme invloed op uw vindbaarheid. Met een kritische blik doorzoeken we de website, en bekijken we waar we deze op kunnen verbeteren om de vindbaarheid de vergroten.

Linkbuilding
Als alles dan netjes staat, gaan we ervoor zorgen dat andere websites naar uw website linken. Hoe meer relatieve website een link naar uw website bevatten, hoe "belangrijker" uw website wordt gevonden door de zoekmachine, en dus hoe beter deze vindbaar wordt. Door een enorm online netwerk kunnen we door middel van blogs, startpagina's en andere branchewebsites uw linkbuidling verzorgen.

Advies
Natuurlijk is het mogelijk om na een traject uw SEO zelf op te pakken. Wij adviseren u dan in de volgende stappen, en koppelen u met de benodigde tools waarmee u uw statistieken kunt bijhouden.


 

SEA

Naast de natuurlijke vindbaarheid kunt u ook op zoekmachines adverteren op uw zoekwoorden. U creëert dan een soort campagne voor een pagina van uw website (vaak de landingspagina) waarmee u dan bovenin de zoekmachina komt te staan bij mogelijk andere adverteerders.

Laten we eens afspreken!
Zoals u ziet komt er veel bij uw website kijken, echter helpen we u hier graag mee. Onder het genot van een kopje koffie kunt u al uw vragen neerleggen.

Bel of mail ons op:
+31 (0)6 18 41 48 47
info@influid.nl

Laten we eens kennis maken!


Komt u een kopje koffie drinken, uw vragen stellen, of bespreken wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij komen graag in contact met u!


Contact opnemen