Visspecialiteitenzaak


Richard is trotse eigenaar van Snapperz Seafood. Ambacht betekent voor hem met zorg zijn producten bereiden. Ze streven naar bourgondisch genot, dat verweven zit in lekker en gezond eten. Met dagverse producten bereiden ze een unieke en ambachtelijke smaak.
Voor Snapperz ontwikkelde Influid een huisstijl met zowel offline als online communicatiemiddelen. Wij vonden het heerlijk om met dit diverse project aan de slag te gaan. We realiseerde een totaalpakket waarin design, illustraties, development en copywriting samen komen.


 

 
Huisstijl
Ambacht, vers en kwaliteit zijn de sleutelwoorden van Snapperz Seafood. Deze waarden vertaalde we door in de volledige huisstijl van Snapperz Seafood. Door juist een andere kleurensamenstelling te hanteren dan dat gebruikelijk is voor een visspecialiteitenzaak, creëerde we een traiteur met karakter.

Promotie items
Om heel Elst fan te maken van Snapperz Seafood hebben we diverse promotie items ontwikkeld. Traditionele flyers en posters brengen wekelijks de acties onder de aandacht. Een spetterende menu- en cadeaukaart konden natuurlijk ook niet ontbreken.


Website
Ook online moet de visspecialiteitenzaak vertegenwoordigd worden. Met onze moderne aanpak hebben we ervoor gezorgd dat de website van Snapperz Seafood krachtig en duidelijk opgezet staat. Neem anders zelf een kijkje op www.snapperz.nl.