LILA Store Breda


Een winkel waar je juist die dingen kunt vinden waar wij het “love at first sight” gevoel bij hebben. Van exclusieve Italiaanse en Scandinavische merken, tot aan accessoires voor in het huis. Lila Store in Breda is een winkel om niet te missen!

Het probleem

Te weinig website bezoekers en amper conversie; een probleem dat vaak voorkomt bij webshops. De vraag was duidelijk; hoe krijgen we meer betalende klanten naar de website, zonder enorm te investeren in marketing of een compleet nieuwe webshop. Na goed onderzoek hebben we besloten een extensie te maken van de website welke de bezoeker meer zou aanspreken: de online LILA STORE LOOKBOOK.

Social media look

Herkenbaarheid creëert connectie. Door een opzet te gebruiken zoals Instagram  - het platform waarop de modewereld sowieso al enorme impact heeft - hebben we een heel belangrijk punt toegevoegd in de manier waarop de webshop de producten verkocht. Waar voorheen enkel gebruik werd gemaakt van de productfoto's, wordt er nu een complete sfeer/stijl verkocht waaraan de artikelen hangen.
Een stijging van 3.000 maandelijkse bezoekers

Door een grote slag te hebben gemaakt in de structuur van de website en de manier waarop content (zoekmachinevriendelijk) wordt ingevoerd, is er een organische stijging van een extra 3.000 bezoekers per maand behaald, wat bijna een verdubbeling betekend van het maandelijks gemiddelde vooraf het traject (4.300)!