Het lekkerste ijs van Nederland


’t IJshofje bevindt zich in het prachtige peeldorp Meijel. De vitrine is dagelijks gevuld met meer dan 20 verschillende en afwisselende smaken. Daarnaast is IJshofje uitgeroepen tot winnaar van het lekkerste ijs van Nederland!

Match met kwaliteit

Zoals veel bedrijven waar er klanten zijn als water, komt de eigen communicatie vaak op de tweede plek. De huisstijl van IJshofje stond hierdoor al bijna 10 jaar stil, en daar moest verandering in komen. Met frisse kleuren gebaseerd op de meest verkochte ijssmaken, nieuwe visuals en een nieuwe website, hebben wij gezorgd voor een uitstraling die past bij de kwaliteit van het product.
Brainfreeze

In plaats van alle smaken te laten zien op de website (en klanten wellicht teleur te moeten stellen met de afwezigheid van hun smaakje) toont de website enkel het ijs wat daadwerkelijk beschikbaar is. Zo kan seizoens-ijs eenvoudig aan/uit worden gezet in de backend, maar kan er ook gewerkt worden met een zogenaamde 'slimme meter' waarbij we door middel van een klein aparaatje in de vitrine alle ijssoorten op de website tonen die ook daadwerkelijk in de vitrine staan.
Een mooie volle zomer!

Ondanks dat er geen vraag was voor meer bezoekers  - de ruimte is immers zo groot -  zijn alle goede reacties op de nieuwe website natuurlijk ook een mooi resultaat! Verder zoals altijd; een mooie volle zomer!