Mijn website staat online, wat nu?
Het is belangrijk om uw website up-to-date te houden. Dit geldt niet alleen voor de vormgeving, maar ook voor de content. Een goede website heeft blijvend veranderende content, en dient interessant te blijven voor nieuwe, maar ook terugkerende bezoekers. Daarnaast is het belangrijk de website te blijven optimaliseren voor de zoekmachine, updaten voor veiligheid, en het zorgen voor meer conversies.

 De hoeveelheid onderhoud dat nodig is hangt af van uw website en uw wensen. Bij een website is het nodige onderhoud vaak kleiner dan een grote webwinkel bijvoorbeeld. Vooraf worden de opties en de kosten met u besproken, zodat u een transparant kostenoverzicht heeft.


Overzicht in onderhoud
Wij werken niet met onduidelijke en onoverzichtelijke contracten. U weet exact hoeveel uren wij in het onderhoud steken, en waar wij deze uren voor gebruiken. Per kwartaal ontvangt u een verslag met alles wat wij aan onderhoud hebben gepleegd, en wat wij het kwartaal daarna gaan uitvoeren. Is het een keer niet mogelijk om het onderhoud uit te voeren, dan neemt u die uren gewoon mee naar de volgende maand!
 

Laten we eens kennis maken!


Komt u een kopje koffie drinken, uw vragen stellen, of bespreken wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij komen graag in contact met u!


Contact opnemen